2600 Faʻataʻutia - Taʻaloga Mataʻutia mo le Atari 2600, S e oʻo i le X

Faʻamau i luga o fanua, sami ma avanoa

I le vaega lona 4 ma le mulimuli o la matou 'aufaʻamatalaga o taaloga toe faʻafefe mo le Atari 2600 , matou te oʻo atu i le pito o le alafapeta, ua tumu i monomeli tetele i luga o fanua, sami, avanoa, ma backwoods ma se aiga e faʻatau atu se fiafiaga masalomia meaʻai a le anufe.

O mea uma ia i Ataria 2600 matamata mataʻutia, S i le X

O le vaega lenei 4 o la matou faʻamaumauga o le Horror Themed Atari 2600 Taaloga.

Sea Monster

Atari 2600. commons.wikimedia.org

O iʻa tetele o le sami o loʻo faʻaumatia vaʻa vaʻa mama, ma o le fiafia i le sami o oe, o lau misiona o le faʻaumatia lea o ola uma i totonu. Faʻamati lau vaʻa i tua ma fafo, aʻo e faʻataʻitaʻi ma paʻu mau i luga o meaʻai o loʻo sosoʻo ane, o se tasi o ia mea e foliga mai na toso sao mai i Space Invaders . E le pei o le ola moni i le sami, o nei moa e toe foʻi mai. Afai e lavea e se tasi o latou mata, o lau vaa e sili atu nai lo le goto ifo, e pagatia.

Faʻasalaga Faʻasa (Lockjaw)

O se isi mea mataʻutia e taʻei ai le Pac-Man e te aoina ai taimane i se paso e pei o se killer shark e sau i taimi uma. E le gata o le a faʻamalosia oe i lenei tootoma pe afai e maua le afa o le avanoa, ae na te lavea foi se taimane mo ia lava i taimi uma e faia ai i luga o le lau. Ae o lenei finny fiend e le na o lou popole. O na mea uma na maua i lalo o le racket ua faʻapipiʻi ia Nessie, le Loch Ness Monster, o le a tuli oe i tafatafa o le lau seia oʻo ina e tosoina o ia i totonu o se ana i se tasi o tulimanu e fa o le paso (pe a faʻaaogaina pellets).

Uila vaʻaia

O nei meaola felelei o loʻo i ai iinei e suʻe toto ma gaoi au fua. Ia, o le mea moni o nei vaʻai lapopoa o loʻo taumafai e gaoi au fua. Ina ia faasaoina au fua mai le valu-legged freaks, e te fanaina i lalo le taaloga o se koluse i le va o Galaga ma Centipede .

Sisi

E pei lava o le mea e sili ona mataʻu i le tifaga, e sili atu ona le fiafia. I le avea ai o se tagata tulimanu tele, o lau fasiotiga o ituaiga uma o manu mai crocodiles i mea e foliga mai o hippos, ae o le tasi tagata taufaasese o loo i ai lana vaai i le tulituliina oe o se gata sili ona tigā gata. Vaʻai faalemafaufau e taʻalo i le centipede, ae i le ogatotonu o le lau nai lo le pito i lalo, ma o le centipede (i lenei tulaga o se gata tele) o loʻo sau ia te oe mai itu uma. O taimi uma lava e te fanaina ai le gata o le a vaeluaina i ni gata laiti se lua (e tatau i le au atinaʻe ona fenumiai gata i anufe), o lea e tatau ai ona e faʻaumatia uma gata gata.

Texas Chainsaw Massacre

O se tasi o taaloga sili ona vevesi ma finau mo le Atari 2600 na tele lava ina faatauina atu mai tua o le talipupuni i lalo o le loka ma le ki. E le o se mea e faateia ai le iloa o loʻo ia te oe le Vaʻai Vaʻai mai le tulituliloaina, tipi, sisi ma le tataina o se teineitiiti i lou lima-dandy chainsaw. Sili atu »

Worm War I

Pe a oso atu i luga o anufe tetele, e na o le pau lava le mea e mafai ona e faia o le aeʻa i totonu o lau faletalimalo, suauʻu, ma feʻaveaʻi i latou o loʻo momoli atu taga pusa i le sasaina. I le lagona e pei o se kopi faigofie o River Raid , e tatau ona e tietie i lau tane i le taulaga ao e faaeteete ia aua neʻi paʻu i puipui pe paʻi atu i se tasi o anufe tetele ao vave ona latou faapipii i luga o le lau. E tatau foi ona e faʻamalosia i taimi uma pe a pasi paga o Pagoda Gas, pe leai foi le mataʻituina ao matala le aai ma tele atu anufe nai lo le maile pauna.

Xenophobe

I le faagaeetia e le musika / sci-fi / action movie, o le silver-op arcade game Xenophobe na tuuina atu le taaloga vitio o mea na mananao i ai le au fananau ae na misi mai taaloga Alien laiseneina, o le Xenophobe na fatuina se aafiaga tulaga ese ma le toatele o tagata i aga. Na vaevaeina le pupuni i le tolu, ma mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona maua a latou lava mea uiga ese.

O le atari Atari 2600 o se tasi lea o faiga faʻavae faʻapisinisi faʻasalalau i Amerika i Matu. E ui lava e le mafai ona latalata i le fetaui lelei ma le osofaʻiga o le taʻavale tele o le taʻavale lea na maua ai ata vitio ma 8-bit consoles, e foliga mai o se mea manaia tele ao latou faia ni nai auala fatufatuga i le suia o le masini taʻavale.